Janus PIM

Kristina Priseker
 
Kristina Priseker je stručnjak u području razvoja ljudskih potencijala, s bogatom poslovnom pozadinom u različitim industrijama. U 13 godina karijere radila je u VIPnetu, Nestlé Adriaticu i Carlsbergu Croatia. Prošla je brojne edukacije iz područja ljudskih potencijala, komunikacijskih vještina, kao i train-the-trainer programe iz područja upravljanja promjenama, razvoja timova i rukovođenja. 

Kristina je tijekom svoje karijere u području ljudskih potencijala stjecala iskustvo kroz različite funkcije, od selekcije i uvođenja novih zaposlenika u posao, preko upravljanja učinkom, edukacijom i razvojem zaposlenika, sve do nezaobilaznog savjetovanja managementa na svim razinama organizacije u temama vezanim za ljude i organizaciju. Jedna od njenih ključnih odgovornosti bila je i podrška u smislu edukacije i savjetovanja internih klijenata u području upravljanja organizacijskim promjenama. 

Imala je priliku implementirati i revidirati sustave upravljanja učinkom, te kontinuirano raditi na edukaciji managera u području upravljanja učinkom zaposlenika. U području razvoja zaposlenika i talenata, ima iskustvo u uvođenju sustava kompetencija i 360° feedback procjene u organizaciju, kao i u planiranju i provedbi razvoja zaposlenika nakon provedene ankete. Rad u internacionalnom okruženju omogućio joj je pristup najboljim praksama s drugih tržišta i mogućnost da kontinuirano radi na unapređenju sustava u području upravljanja ljudskim potencijalima.
 
 
 
 

Kontakt

Janus PIM d.o.o.

Slunjska 38
10110 Zagreb
 CROATIA
 
tel:    +385(1) 301 36 83

e-mail: info@janus-pim.hr

Anketa

Koliko često polazite treninge usavršavanja?
 
You are here  : Naslovnica