Janus PIM

PBZ Poslovna škola
 
Korporativna akademija djeluje od 2007. godine i usmjerena je razvijanju vještina, znanja i kompetencija potrebnih za postavljanje i definiranje tržišnih i proizvodnih trendova.
Finale trogodišnjeg programa PBZ Poslovne škole za drugu generaciju diplomanata, njih 140, bila je svečana dodjela diploma održana 3. ožujka u Modernoj galeriji u Zagrebu. Samoj svečanosti prisustvovao je visoki menadžment Banke i gosti predavači edukacijskog partnera Janus PIM.
 
Program Diploma operativnog prodajnog menadžmenta" razvijen je u suradnji s edukacijskim partnerom Janus PIM i namijenjen je ključnim zaposlenicima - specijalistima i srednjem menadžmentu Banke - s uočenim liderskim potencijalom. Fokus trogodišnjeg programa bio je na prepoznavanju i razvoju stručnih i naprednih kompetencija s ciljem zadržavanja kontinuiteta uspješnog poslovanja. Kao dodatne vrijednosti programa istaknuto je ubrzano učenje, povećanje učinkovitosti te identifikacija i razvoj budućeg menadžmenta.
 
Osim Diplome operativnog prodajnog manadžementa, za mlađe zaposlenike kod kojih je prepoznat potencijal za poseban doprinos Banci, organiziran je program pod nazivom "Diploma općeg menadžementa", dok je "Diploma stateškog menadžementa" namjenjena kontinuiranom usavršavanju menadžerskog potencijala sa specifičnom svrhom razvoja starteških kompetencija.
 
 
 

Kontakt

Janus PIM d.o.o.

Slunjska 38
10110 Zagreb
 CROATIA
 
tel:    +385(1) 301 36 83

e-mail: info@janus-pim.hr

Anketa

Koliko često polazite treninge usavršavanja?
 
You are here  : Naslovnica Poslovna edukacija Upravljanje projektima