Janus PIM

Dizajn radnih mjesta

 

Opisi poslova

Postojanje dokumentiranog opisa posla za sva radna mjesta unutar tvrtke omogućava efikasno i produktivno upravljanje ljudskim resursima. Opis posla pruža jasnu definiciju ključnih odgovornosti i predstavlja osnovu za evaluaciju i sistematizaciju radnih mjesta, kao i temelj za kompenzacijsku arhitekturu i sustav pogodnosti zaposlenika.Evaluacija radnih mjesta

Nudimo vam vrhunsku metodologiju evaluacije radnih mjesta i primjenu modela evaluacije radnih mjesta koji će biti prilagođen vrijednostima i preferencijama vaše kompanije. „Know how“ koji ćemo vam prenijeti omogućit će vam razvoj alata za sistematizaciju poslova kao temelja sustava nagrađivanja.

Obitelji poslova (job family system)

Uspostava sustava obitelji poslova donosi niz prednosti: lakše upravljanje kompleksnom organizacijom, jasnu definiciju poslovne uloge organizacijskih jedinica. Obitelji poslova će također poslužiti kao podrška sustavima kompenzacije, upravljanja učinkom, razvoja i planiranja karijere. Obitelji poslova su grupe radnih mjesta čije su ključna svrha i priroda posla slične, iako razine odgovornosti, očekivana razina znanja i vještina mogu biti različiti. Sustav obitelji poslova bit će razvijen u skladu s vašom strategijom, na temelju funkcionalnih i/ili generičkih principa.

Organizacijski dizajn

Na temelju provedene analize radnih mjesta i identificiranih specifičnih poslovnih potreba, u mogućnosti smo preporučiti prikladan dizajn vaše organizacije koji će odgovarati vašim potrebama. Opremit ćemo vas korisnim alatima koji će vam pomoći da razvijete i prilagodite vašu organizaciju promjenjivim uvjetima tržišta i da je što bolje uskladite s vašom poslovnom strategijom.

 

Kontakt

Janus PIM d.o.o.

Slunjska 38
10110 Zagreb
 CROATIA
 
tel:    +385(1) 301 36 83

e-mail: info@janus-pim.hr

Anketa

Koliko često polazite treninge usavršavanja?
 
You are here  : Naslovnica HR consulting HR consulting overview Dizajn radnih mjesta