Janus PIM

O nama PDF Ispis E-mail

Tvrtka Janus PIM osnovana je 1999. s usmjerenjem na upravljanje ljudskim kapitalom,  savjetovanje, treninge i istraživanje na području ljudskih resursa. 

Započeli smo kao pioniri, a danas nakon gotovo 17 godina uspješnog poslovanja, prepoznati smo lider moderne poslovne eduakcije i HR savjetovanja o čemu svjedoče brojni projekti s kompanijama financijskog, IT, farmaceutskog,  FMCG, gradevinskog, javnog i ostalih sektora koje su nas prepoznale kao dugogodisnjeg partnera. 

S2.jpg

 

Na području poslovne edukacije rad smo započeli kroz suradnju s britanskim trenerima i konzultantima od kojih smo preuzeli metodologiju rada temeljenu na interaktivnim radionicama i prilagođenu principima učenja odraslih. Već od samih početaka ideja nam je bila razviti konzultantsku kuću koja okuplja vrhunske stručnjake i poslovne trenere koji će objedinjavati poznavanje svjetskih trendova, kao i hrvatske organizacijske i osobne razvojne mogućnosti. Danas okupljamo 20-tak trenera/konzultana i specijalista suradnika koji udovoljavaju ne samo ovim, već i čitavom nizu drugih kriterija nužnih za kvalitetan transfer znanja, te usmjeravanje u razvoju vještina polaznika.Na području multimedijske produkcije 2001. godine lansirali smo svoj vlastiti proizvod «Multimedia Postcard» - razglednicu s CD-ROMom, prvo na hrvatsko tržište, a potom i strane naslove na tržišta u Europi, Americi, Africi, Australiji i Aziji. Godine 2005. u vlasničku strukturu Multimedia Postcard ulazi austrijski investicijski fond Horizonte Venture Capital, te osnivamo sestrinsku tvrtku Janus Multimedia, specijaliziranu za multimedijsku produkciju. Time je danas poslovanje tvrtke Janus PIM usmjereno isključivo na područje poslovne edukacije, istraživanja ljudskih resursa i kreiranje HR razvojnih rješenja.

 

Kontakt

Janus PIM d.o.o.

Slunjska 38
10110 Zagreb
 CROATIA
 
tel:    +385(1) 301 36 83

e-mail: info@janus-pim.hr

Anketa

Koliko često polazite treninge usavršavanja?
 
You are here  : Naslovnica O nama