Janus PIM

 

Tvrtka Janus PIM osnovana je 1999. godine s usmjerenjem na područje poslovne edukacije menadžmenta, programe razvoja timova i sustava upravljanja ljuskim resursima. 

Naš cilj je pomoći tvrtkama da podignu svoj nivo poslovanja na europske i svjetske standarde upoznajući ih s najnovijim modelima i najboljim praksama poslovanja u svijetu. Kroz razvoj ključnih kompetencija želimo podići samopouzdanje organizacijama i pojedincima da naprave iskorak iz tradicionalnih oblika poslovanja i spremno krenu u tržišnu borbu s konkurencijom. 

Na temelju velikog iskustva svojih eksperata u području upravljanja ljudskim resursima, Janus Pim nudi niz HR usluga koje mogu pomoći organizacijama da usklade svoje ljudske potencijale sa zahtjevima poslovanja na moderan i efikasan način. Bilo da se radi o razvoju strateškog upravljanja ljudskim resursima koje do tada nije postojalo u organizaciji ili o implementaciji određenih alata u razvijeno HR okruženje, možemo vam ponuditi ekspertizu u svakoj fazi procesa koristeći pristup prilagođen specifičnostima tvrtke.

Započeli smo kao pioniri, a danas nakon gotovo 17 godina uspješnog poslovanja, prepoznati smo lider HR savjetovanja i moderne poslovne eduakcije, o čemu svjedoče brojni projekti s kompanijama financijskog, IT, farmaceutskog,  FMCG, gradevinskog, javnog i ostalih sektora koje su nas prepoznale kao dugogodišnjeg partnera.

 

Kontakt

Janus PIM d.o.o.

Slunjska 38
10110 Zagreb
 CROATIA
 
tel:    +385(1) 301 36 83

e-mail: info@janus-pim.hr

Anketa

Koliko često polazite treninge usavršavanja?
 
You are here  : Naslovnica